Beste Arjan,

Zie hieronder mail van/naar de chirurgTheyse. Zoals beloofd dus mijn terugkoppeling naar hem en zijn positieve antwoord. Smoki was binnen 3 dagen helemaal gewend aan de brace. We gingen voor een langzame opbouw en/maar het ging allemaal zo voorspoedig. Wat dat betreft zijn flatcoats fijne honden!

Met vriendelijke groet,

Helen

Lars TheyseDr

Lars FH Theyse, PhD, DVM, ECVS

Associate Professor Orthopedic-Neuro-Maxillofacial Surgery

Department Clinical Sciences of Companion Animals

Faculty of Veterinary Medicine, Utrecht University

The Netherlands

Beste Lars Theyse,

Afgelopen zomer zijn we bij u geweest met onze flatcoated Smoki met elleboogluxatie. We hebben uiteindelijk afgezien van de operatie. Hierbij een kort bericht met de stand van zaken.

Om het functieverlies van de betreffende poot zo lang mogelijk voor te blijven zijn we op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Uiteindelijk zijn we bij Hodes in Arnhem terecht gekomen. Smoki heeft sinds twee weken een brace die haar poot zo veel mogelijk ontlast. Preventief bedoeld dus bij zwaardere belasting.

We zullen nooit precies weten wat de invloed van de brace is op het verloop maar het voelt goed dat we doen wat we kunnen. Het ging sowieso goed met Smoki, we laten haar veel zwemmen en dat heeft zichtbaar effect. Nu met de brace gaat het ook goed. Ze is er erg snel aan gewend en doet gewoon haar ding.

Met vriendelijke groet,

Helen