Beste Arjan,
Deze mag er zeker bij op jullie referentie pagina !
Nogmaals hartelijk dank voor het vervaardigen van de nekbrace. Zonder deze zou het heel anders hebben kunnen aflopen. De artsen waren erg bang dat de Dens verder zou afbreken, dan zou Sverre verlamd zijn. De stabilisatie heeft hem mede door het oog van de naald doen kruipen . . .
Groeten Els.
——————————————————————————————————————-
Hoi Arjan,
Het gaat heel  goed met Sverre,heeft absoluut geen  problemen met de halskraag.
Hij kan er nu goed mee eten ,is erg handig geworden met de beperkingen die hij heeft door de mobilisatie.

Totaal geen irritaties of smetplekjes ,heb de extra bevestigingen niet hoeven te gebruiken, tot nu toe gaat het prima.
Op 1 december moet ik met Sverre voor  controle,ik hoop dat hij dan wat meer vrijheid krijgt de kraag  zit er dan 6 weken om en hij heeft 6 weken in de bench doorgebracht.
Ik laat je de uitslag weten.
Groet,
———————————————————————————————————————–
Beste allemaal,
Vanmiddag met Sverre naar de Orthopedie voor controle geweest. De nekwervels zitten goed aan elkaar en de verbrijzelde Dens staat vast en keurig recht (ietsje scheef). De  nekbrace mag helemaal af, hij mag een halfuur aan de flexlijn lopen ,meerdere keren per dag. Over 3 weken mag hij de laatste 5 minuten van de wandeling los. Vervolgens mag ik het loslopen naar inzicht opvoeren. Over 3 maanden mag ik voorzichtig met hem gaan sporten , over 6 maanden mag hij aan de halsband lopen
Ik ben helemaal blij. Allemaal heel hartelijk dank voor de getoonde belangstelling de afgelopen maanden.Liefs Els en Sverre.